Det finns 9 människor i denna världen som jag kan stolt säga är mina bästa vänner. Jag litar på dom till 100% vilken tur jag har som har lyckats hitta så många underbart fina människor att dela mitt liv med. Som finns där i vått å torrt. De flesta människor har 1 eller 2 personer som de känner att de kan lita på. Jag har 9.
Vi har haft våra upp och ner gångar men igenom allt, genom åren har de alltid funnits där. Och även om vi inte ses så ofta kanske inte pratar på veckor så vet jag att de alltid lyssnar om jag ringer. De ställer alltid upp om jag behöver hjälp. Det är magiskt. Att jag, en människa med så många fel, kan ha så mycket kärlek från så många olika håll.
Det är inte konstigt att jag har en sån positiv syn på livet när jag är omgiven av så mycket kärlek och så mycket medkänsla. Varje gång jag träffar dom eller ringer så fylls jag av sån glädje. Det är de människorna man vill ha i sitt liv. De som när bara deras namn nämns så lyser man upp och minns allt fint och tokigt man har gjort tillsammans.
Det hjälper mig vara intellektuell, kreativ, politisk, känslosam, knasig. De plockar fram det bästa i mig och jag kan aldrig tacka dom nog för det.
De finns alltid i mitt hjärta och gör mig till en bättre människa.
Hur kunde jag någonsin säga att jag är ensam? Jag är lyckligt lottad. Och antagligen mycket mer än vad jag inser.

Hur kan man någonsin be om mer än det?

"Lust och ses nån kväll?"
=
"Hej, du vi låg med varandra 1 gång för typ 5 år sen och har inte pratat med varandra sen dess och jag har haft flickvän i några år nu men det skulle väl vara kul med ett litet fling? Du ligger ju med allt som har puls så jag tänkte att det skulle du väl vilja? För jag menar att du öppnar ju dina ben för alla som ber om det."

How about no!
Jag har absolut ingenting emot att ligga med folk. Gud det vet väl alla att jag är för fritt sex åt folket. Jag älskar att ha sex och jag skäms inte för det.
Men med någon som jag inte är attraherad av plus har flickvän... Jag är inte 16 år och så jävla osäker i mig själv att jag måste ha bekräftelse av varenda man som tittar på mig längre än 3 sekunder längre.
Män asså... Sikka svin de kan vara...
Ska du ha ett förhållande så håll dig till din partner. Annars kan man ju lika bra vara singel för då är det ju uppenbart att du inte trivs med din partner längre.
Har man gått in i ett förhållande så har man lovat denna människan att man ska vara trogen och jag blir så förbannad när folk håller på.

Sitter och skriver en historia som har snurrat i mitt huvud i flera veckor nu. Vet inte riktigt vart den är på väg eller om jag ens kommer fortsätta på den men kände att jag var tvungen att få ut den ur mitt huvud.
Sen bestämde jag mig för att ta en öl med. Vilket resulterade i att jag drack fem stycken och nu är jag full. Tragiskt jag vet. Men nu är allt jag kan tänka på är den här killen. Jag vill bara slita sv hans kläder och... Jag ni förstår nog resten.
Det är ytters frustrerande att vilja ligga med någon och inte kunna. Jag har inte ens en ersättare. Eller det har jag väl, men han vill jag inte ringa.
Åh! I sånna här lägen önskar jag att jag hade en man i mitt liv. Eller i alla fall någon som fann mig sexuellt attraktiv. Det är svårt att hitta dom pojkarna. I alla fall i denna staden.
Nu borde jag nog sluta skriva. Innan det går för långt...