Vet ni vad?
I helgen har jag pendlat mellan Göteborg och Halmstad och startat mitt nya liv lite grann. Det var långa timmar och mycket att göra men det var himla kul.
Så nästa vecka bär det av på riktigt och jag flyttar in i ett väldigt mysigt rum hos en underbar kvinna uppe i Göteborg. Det känns himla fint att jag får lite fart på mitt liv igen. Jag fixar inte bara att gå hemma och dra hela tiden, man blir ju galen.
Förhoppningsvis får Rasmus jobbet i Götet med. Det skulle bli så hemskt jobbigt annars.

Men! Nu måste jag gå och skölja ut färgen ur mitt hår. Förhoppningsvis blir det så bra som jag tror det kommer bli ^^

Trött och sleten men försöker bara

hänga med i svängarna


Det e lite så att det är hemskt mycket att göra just nu. Måste packa ihop hela mitt liv och få upp det till Göteborg. Fast först måste jag hitta någonstans att bo. Det är inte det lättaste ska jag säga er.
Men hur underbart är det inte att jag faktiskt kommer komma härifrån? Jag har känt mig så himla misslyckad och tragisk ända sen jag kom tillbaka igen. Men inte längre. För nu har jag jobb och ska kolla på 2 olika boenden i helgen. Känns fantastiskt bra måste jag säga.

Men jag kommer sakna honom lite, eller väldigt mycket faktiskt. Det är tokigt att det blir så när tanken va att det inte skulle bli något alls
Nog fick jag jobbet allt, och hon sa att jag var en av de bästa testfotografer de haft på länge. För mig som aldrig jobbat i studio förr så kan ni ju tänka er hur lycklig jag blev.
Det var bra att jag hade med mig rasmus så jag kunde plåta direkt, annars hade det nog inte gått lika bra. Fina pojken ^^
Men  nu är det bråttom med att hitta lägenhet här uppe. Jag har två stycken på gång så jag kan ju bara hoppas nu
Fiiiiina modellen ^^