Men detta är nog inget för mig
Jag har en plats där jag sparar minnen.
Där finns glada skämt, extrem ångest, hemligheter, hat och stor tacksamhet. Det är bara det att det inte är mina minnen, de kommer från andras hjärtan. Jag har haft lyckan att få ta del av minnena, och kanske hjälpa till att förändra deras utgång.
De har även fått mig att förstå hur skör en människa kan vara och hur lätt de kan övertalas av orden de verkligen vill höra.
Det slog mig, när jag satt min vaka, hur lätt jag själv böjer mig för vindarna och bryts under dess kraft. det är bra med sådana insikter. När man blir så brutalt medveten om ens egna brister så är det lättare att hantera det. Ändra på det.
Det finns en skillnad att veta om och vara medveten om bristerna. Själv har jag precis börjat bli medveten om en bråkdel av de brister som får människor att vända ryggen till. Men allt arbetar jag på det. För när man blir medveten om vad som händer, det är då man lär sig.

Nej, nu måste jag rycka upp mig. Duschen känns väldigt inbjudande faktiskt. Lika bra det, för hur kul är det att lukta desinfektionsmedel på sin dejt?
PLUS! Denna veckan kommer bli fantastisk!! Öland here we come!
Det var inte kallt inatt. Det fick bli barfota hem. Även om marken var våt så gjorde det ingenting, inte det minsta faktiskt. Det var sådär oplanerat igen ni vet, som det har varit för det mesta nu på senaste tiden faktiskt. Efter flickorna hade gått, efter snacket om utvecklingen, förintelsen, politik och det än en gång misslyckade baket, hade jag tänkt vila. Fast det var något som drog mig ut ändå. I lite för höga klackar, nykter och lite trött på allt begav jag mig ut. Utrustad med ett paraply och 30 kronor i fickan lämnade jag mitt varma hem.

På nått sätt lyckades jag komma hem med 50 kr, en rungande fylla och en underbar glädje. En kvinnas list kanske?
Jag läste sms:en. Igen. Log lite grann. Av med skorna, det gör inget att asfalten glänser av regnet som tidigare fallit. Den våta marken svalkade mina ömma fötter.
Melissa Horn
Alldeles för längesedan. Undrar varför det inte gör ont längre?

Idag har varit ännu en spontan fredag.
Med vänner, vin och den där musiken som är så underbart fin att den får en att aldrig vilja sluta lyssna.

Att livet kan vara såhär bra är för mig obegripligt