Spenderat några dagar med finaste Ida i Schtekiga Kungshamn. tror jag gjorde av med en 1000-lapp lätt i torsde! Det e inte billigt att supa i schtektown. Idag va jag på Harry Potter med Hanna och den va väl helt okej. Och hanna var lika söt som vanligt. sen imorgon ska vi sätta upp tältet som jobbet ska ha på Gothia.

Annars e det som vanligt. livet e väl ganska fint. Göteborg e lika fint som vanligt och det finns inget som e så skönt att vandra genom staden och insupa alla intryck som kastas över en.

Jag vet att jag har bara en massa tråkiga updates på sistonde. Jag ska bli bättre, jag lovar.Vad finns det att säga om tiden som rusar förbi mig? Jag trivs med jobbet. Jag trivs med mina arbetskamrater. Jag trivs i Göteborg. Jag börjar känna mig kreativ igen. Kan det vara för att jag jobbade i sälj förra helgen? Skönt att slippa ifrån det utristade mönster som jag har lagt upp för mig själv.

Och denna helgen är jag ledig. För mån-tors ska jag jobba på Gothia Cup. Ska visst fota där. Ska bli en ny och ytterst härlig upplevelse.

Annars e livet som vanligt. jag klipper sönder tröjor, testar nya sminkningar, upptäcker nya maträtter och dricker alldeles för mycket te som kombineras med för många cigaretter

Sen vet jag inte mycket mer. Det e ganska fint just nu.

Tog mig även friheten att shoppa lite idagoch här e mina nyaste fynd.

Allt är ifrån Have2Have