Då var jag i Karlshamn igen. Känns lite som att jag bara flänger fram och tillbaka just nu. Men midsommar blir här hemma i alla fall sen åker jag hem igen skulle jag tro. Inte mycket för mig att göra här.
Men det är stora förändringar på gång i mitt liv just nu. vill inte säga för mycket just nu eftersom allt inte är klargjort än men det kommer nog bli väldigt bra.
Sen så är det väl inte så mycket mer.
jo, jag längtar bort, vill ut å se Europa. små vita hus med ringlamde trappor. Knarrande gamla byggnader med fantastiska vyer.
Kanske det är nästa äventyr...
Den som lever får se
OCH BTW!
Gjorde ett lite expriment!
Tog tre bilder:
Och satte ihop dom till:
Rellativt nöjd ändå. Ögonen e lite fuckade bara

Just nu sitter jag i Lund och väntar på mitt tåg hem. Jag har haft en fantastisk vecka fullt av vänner fylla och både kända och okända män. Jag kan inte säga att jag har koll på hälften av allt som hände på fältet men jag vet att jag kommer därifrån och är väldigt glad över att jag var där.
Och när jag bara har ett halv flak cider kvar av tre flak öl ett flak cider och 3 liter vin så måste ju det betyda att jag gjort något rätt

Har inte kunnat sova en blund inatt. och om cirka 30 in hoppar jag på bussen mot gammlestan för att sen sitta i en bil till Filipstad och jobba hela dagen. Fy på livet helt enkelt! Är så trött just nu så det känns som att jag kommer spy. Det är väl så det är när man har bestämt sig för att klara sig själv, man får stå ut med en massa jobbigheter...
Men nu är det i alla fall dessa 3 dagarna sen får jag lite välförtjänt ledighet. Det innebär en konstant fylla och en massa fin musik. Gud vad bra min själ kommer må sen!
Sweden Rock <3