sitter ute på bakongen och röker. Jag kom hem klockan halv 5 imorse från uppsala så dagen har vatt ganska seg. Tyvärr så sög lokererna i Uppsala men helgen va bra ändå. Vi var ute och käkade hela gänget på lördan och gud va kul det va. Massa skratt och god mat. Grekiskt nom nom. Uppdateringarna e lite glesa för tillfället för jag e bara så trött hela tiden och så kan jag inte riktigt skriva när jag e ute på tour men men det går ändå.

Jag kom fram till att jag inte har visat er hur jag bor än, jag lovar att jag ska försöka med det imorgon.
Nu e jag mätt och glad efter min potatissoppa och det ska tjockas på soffan med godis och lite öl. Måndas mys jaaooooo ^^

(Foto av Anna "Pirate" Pettersson)

Begynnande migrän och skrikande barn

Jag dör

Till Uppsala

Känns skönt

Hej då

Är så sugen på en förändring igen. Börjar bli så himla rastlös med allt så jag behöver nått för att stilla mitt växande begär. Det bara kliar i hela mig! När lönen kommer nästa månad då jävlar! Har jag räknat rätt så lär jag får ut ca 19000 efter skatt då. Eftersom jag jobbat lite hemma med.
Då blir det kanske en ny tattuering eller pierca mig eller klippa mig eller färga håret eller ny gaderob eller va fan vet jag!
Men spara ska jag göra i alla fall. Frår jag ut vad jag beräknat kan jag lätt lägga undan 7-8000 och fortfarande ha det gött den månaden. Mycket bra ja.

Men nu ska jag nog försöka hitta på nått som att typ gå å röka eller så ^^
Bye bye